De Praktijk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dierenkliniek Brasemdam is een praktijk voor gezelschapsdieren gevestigd in Leidschenveen. We bestaan al sinds mei 2001.
Veel van onze klanten kennen we dan ook al jaren, dieren die als puppy of kitten voor de eerste vaccinaties bij ons kwamen zijn nu al senioren.

Wij willen u helpen om uw huisdier een zo lang en gezond mogelijk leven te geven.

Natuurlijk kunt u langskomen als uw huisdier ziek is. Als u belt voor een afspraak kunt u meestal nog dezelfde dag terecht.
We nemen ruim de tijd om uw dier goed te onderzoeken.
Even belangrijk vinden we het om u in begrijpelijke taal uit te leggen wat er aan de hand is en wat we daar aan kunnen doen.

Voorkomen is beter dan genezen, daarom besteden we ook veel aandacht aan preventie. We adviseren u in ieder geval 1x per jaar langs te komen voor een gezondheidscontrole.
Oudere dieren hebben wat meer zorg nodig, hiervoor zijn speciale seniorenprogramma’s met bv bloed- en urineonderzoek. Veel ouderdomskwalen zijn al vast te stellen voordat u er iets van merkt en dan nog prima te behandelen.
Pups en kittens komen natuurlijk voor de basisvaccinaties, daarna adviseren we hondenbazen nog een keer langs te komen als de hond een half jaar is voor een extra gebitscontrole.

Ook over voeding, wormen-,vlooien- en tekenbestrijding, castraties en gedragsproblemen geven we u graag advies.